Firestone- гідроізоляція декоративних водойм

Компанія Firestone Building Products розпочала свою діяльність у сфері гідроізоляції в 1980 р. В даний час компанія виробила і змонтувала більш 1 500 000 000 м² одношарових мембран по всьому світу. Досягнутий результат вивів компанію в лідери серед виробників EPDM та TPO мембран. Вже протягом 30 років підрядники, забудовники, і проектувальники довіряють компанії Firestone Building Products, як провідному постачальнику покрівельних і гідроізоляційних систем.

Сьогодні все більше і більше власників приватних будинків мають можливість розширити свій життєвий простір перетворивши прибудинкову територію на зону конфортного відпочинку. Професійні ландшафтні архітектори згодні, що після створення ландшафтного дизайну, збільшується кількість вільного часу, котрий ви будете проводити на відкритому повітрі, підвищується цінність будинку, а ставки та водойми є одними з найбільш привабливих конструкцій ландшафту.

Гідроізоляційні системи Firestone виготовлені з EPDM геомембран та представлені торговими марками PondGard та GeoGard. Щороку тисячі декоративних водойм створюються за допомогою гідроізоляційних систем PondGard. Ці особливості води допомагають підвищити привабливість і вартість приватних будинків по всьому світу. Поєднання гнучкості і простоти установки з довговічними, PondGard лайнери є ідеальним вибором для створення унікальних дизайнів характеристики води.

Поєднавши в собі гнучкість, довговічність і простоту установки, системи PondGard є ідеальним вибором для створення унікальних дизайнів та надскладних контурів водойми.

PondGard ™ – баланс функціональності і краси, ідеальний вибір для створення унікальних дизайнів та надскладних контурів водойми.

EPDM мембрана Firestone PondGard ™ спеціально розроблена для створення штучних озер, водних об’єктів на полях для гольфу, декоративних ставків, струмків, водоспадів, фонтанів, водойм для плавання, водних об’єктів, що розташовані в громадських місцях та парках відпочинку.

PondGard™ Rubber Liners

Ландшафтні дизайнери та фахівці з будівництва водойм вже давно відзначили мембрану PondGard за простоту у встановленні і здатність адаптуватися до складних перепадів в ландшафті, необхідних для створення водоспадів та висаджування контейнерних рослин. Не зважаючи на те, що системи Pond Gard обирають професіонали та власники приватних будинків слід також відмітити естетичні та практичні переваги матеріалів, що допомагають створити неперевершені водні ландшафти.

Мембрана легко набуває будь-яких форм, для того, щоб відповідати унікальним контурам водойми.
Firestone Pond Gard – означає свободу творчості і можливостей для досягнення навіть найскладніших конструкцій та є безпечною для риб та рослин.

Firestone Pond Gard має високу стійкість до УФ випромінювання, озону, морозу, снігу та екстремальних температур. Мембрана не містить мігруючих пластифікаторів, які призводять до утворення тріщин та розшарувань. Навіть після більш ніж двох десятиліть сервісного обслуговування, водні об’єкти, створені за допомогою Firestone Pond Gard, залишаються такими ж функціональними та красивими, як у день, коли були запущені.