Ми SmartRain

ГОЛОВНА МЕТА НАШОЇ КОМПАНІЇ - БЕЗПЕРЕРВНЕ УДОСКОНАЛЕННЯ І ДОСЯГНЕННЯ РІВНЯ КОМПАНІЙ, ЯКІ ВІДПОВІДАЮТЬ НАЙВИЩИМ НОРМАМ РИНКУ.

Smart Rain спеціалізується на продажу обладнання для систем автоматичного поливу, туманоутворення та декоративних водойм. Ми пропонуємо своїм партнерам продукцію провідних світових виробників техніки по догляду за газоном та малогабаритної будівельної техніки, широкий асортимент газонокосарок і снігоприбиральної техніки, садових пилосмоків і копачів траншей. Окремим направленням Smart Rain є продаж тракторів.

Ми надаємо можливість розширювати перелік послуг та сфер діяльності кожному нашому замовнику. На сайті Ви знайдете все необхідне для благоустрою  і обслуговування газону та водойми, створення унікального мікроклімату і ландшафтної музики, дізнаєтесь про гідроізоляцію водойм і покрівлі та ще багато інтересної, унікальної і корисної інформації.

Smart Rain пропонує своїм замовникам продукцію провідних світових виробників по всій лінійці продукції, що продається. Ми працюємо виключно з найкращим обладнанням та матеріалами, щоб завжди гарантувати якість.

Ключем нашого успіху є широке впровадження новітніх технологій, оптимізації внутрішніх процесів, постійне підвищення організації праці та соціального статусу співробітників. Наявність власних проектних та будівельних потужностей, організованого складського комплексу, професійного менеджменту – дозволяє вибудовувати об’єкти будь-якої складності, з дотриманням бюджету, термінів та стандартів якості. Без перебільшення можна сказати, що персонал є єдиною командою, яка здатна гарантувати успішну реалізацію будь-якого проекту.

Валентина Прибыткова

Менеджер

Дмитрий Сорокин

Тиехнический специалист

Юлия Чайковская

Отдел продаж

Ирина Нечаева

PR менеджер

Андрей Воронин

Экспедитор