Жоден ставок просто не може обійтися без насосу. Лінійка продуктів Atlantic допоможе вам правильно підібрати необхідне насосне обладнання для будь-яких цілей і будь-яких розмірів водойми. Насоси для ставка розраховані на безперервну роботу протягом 24 годин з мінімальним споживанням електроенергії.

Насоси можуть використовуватися для різних цілей і відповідно вони мають різні характеристики. Так, асинхронні насоси серії TT і TW для створення каскадів, водоспадів і струмків повинні мати напірну потужність, яка могла б піднімати воду на певну висоту.

Насоси для фонтанів серії Mag Drive вирізняються невисокими показниками напірної потужності. І нарешті, насоси для фільтруючих систем серії PAF і SH вирізняються тривалим терміном служби, а також своєю конструкцією, яка дозволяє пропускати через насос великі частки мулу, згустки бактерій та ін.

Обладнавши свою водойму насосом, ви створите в ньому рух води, який необхідний для забезпечення комфортних умов для проживання водних мешканців і забезпечення чистоти вашого улюбленого ставка.

ПІДБІР ПРАВИЛЬНОГО НАСОСА

* Визначте найкращий насос для Вашої області застосування використовуючи таблицю загальних гідравлічних параметрів. Знайдіть стовпчик зверху таблиці, що відповідає загальній висоті водоспада. Пройдіться пальцем вниз цим стовпчиком і визначте клітинку з показниками, які як найближче підходять до Вашого об’єму або потоку води. Клітинка сірого кольору вказує на те, що насос в цьому рядку виходить за діапазон робочих режимів. Тому необхідно вибрати сині клітинки в правильному діапазоні. Клітинки темного кольору означають, що насос буде працювати в робочому діапазоні та досягне найбільшої ефективності, при якій він буде працювати краще й довше.