Система водоспадів Pond-Free дозволяє зробити будівництво підземного резервуару простішим і надійнішим. Захисні бокси і резервуари побудовані за допомогою системи Есо-Blox забезпечують підвищену безпеку насосу і мінімальне технічне обслуговування.

Декоративні водоспади FastFalls можуть витримувати величезні навантаження і мають надійну та герметичну конструкцію. З надійними і якісними компонентами системи Atlantic Pond-Free Ваш водоспад буде жити вічно!

КОМПЛЕКТ СИСТЕМИ POND-FREE:

1. Вбулований водоспад з заднім підключенням трубопроводу спрощує установку і виключає проблеми з протіканням, в той час як посилена конструкція корпусу утримує камені, гравій, грунт і мульчу та органічно поєднується з навколишнім ландшафтом.

2. Цільне зажимне кільце забезпечує герметичне кріплення геомембрани.

3. Рівномірне розташування внутрішніх перегородок забезпечує плавний і рівномірний потік води і неймовірну силу FastFalls

4. Надпотужний захисний бокс забезпечує постійний доступ води до насосу одночасно  захищаючи його від зовнішніх пошкоджень навіть в самих екстримальних умовах.

5. Додаткова секція захисного боксу дорівнює висоті одного Eco-Blox та використовується для установки насосу в великих глибоких водоймах. Підвищує стійкість і довговічність захисного боксу.

6. Модульні несучі блоки Есо-Blox вміщують 120 літрів води займаючи лише 0,12 м3 площі
призначеної для зберігання води, тим самим, забезпечуючи 96% корисного об’єму, доступного для зберігання води.

7. Замки-слайдери дозволяють швидко, та без використання інструментів зібрати Eco-Blox.

8. Блоки Eco-Blox надзвичайно міцні та здатні витримати розподілене навантаження в 7,5 тонн,
що підтверджено сертифікатом ASSHTO H S-20.